Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ


ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ....
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ «ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»....
Κυκλοφορήσαμε πριν ένα μήνα , το ακόλουθο...φεϋγ-βολλάν!:

Κυρία μου,
Αν σας περισσεύει ένα πιάτο φαγητό, από αυτά που παρασκευάζετε για την οικογένειά σας.... δώστε μια μερίδα και σε εκείνους που το έχουν ανάγκη...
Το σύνθημα της ήδη δημοφιλούς κίνησης ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ είναι: ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ στο Ν. Κόσμο.
Σκεφθείτε ότι υπάρχουν συνάνθρωποί μας που το έχουν καθημερινά απόλυτη ανάγκη.
Λεπτομέρειες θα βρείτε στην ιστοσελίδα neoskosmos-athens.blogspot.com (Ψάξτε..)
Τηλεφωνείστε μας όταν έχετε κάτι να το παραλάβουμε κι εν συνεχεία να το προωθήσουμε σε όσους το έχουν άμεση καθημερινή ανάγκη.
ΤΗΛ.6943 46 4957
Ευχαριστούμε
ΟΙ ΕΛΕΘΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΥΓΓΥΗΣ»

Σημειώνουμε: Η επιστολή αυτή, ατυχώς δεν είχε την παραμικρή ανταπόκριση. Τα συμπεράσματα δικά σας!

Yπάρχει τόση έλλειψη για ένα πιάτο φαγητό; Δεν είναι εύκολη η απάντηση. Μελετάμε το θέμα,. Εκείνο που βγαίνει αυτή τη στιγμή είναι ότι εγκάρδιοι ΄Ελληνες δυσκολεύονται πολύ... Και πάντως ...
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ «ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»....
  1. Μαζευτείτε -5-6 νοματαίοι-φιλαράκια. Αποφασίστε να δράστε σαν «άγγελοι τροφοδοσίας» ανήμπορων συνανθρώπων μας. Οι γυναίκες, αυτές οι αθάνατες ΄Ελληνίδες μαγείρισσες πάντα έχουν τον τρόπο τους, να βγάζουν και μια μερίδα περίσσιο έδεσμα. Αυτό ακριβώς θέλουμε! ΘΕΛΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ....
  2. Ξεκινάμε λοιπόν από αυτές τι πέντε μερίδες που μπορούμε... να διαθέσουμε...όχι κατ΄ανάγκη σε ημερήσια βάση...
  3. Το δεύτερο βήμα είναι να μάθουμε ...ποιοί συνάνθρωποί μας , γύρω στη γειτονιά μας έχουν πρόβλημα σίτισης... Και δεν είναι καθόλου δύσκολο να το μάθετε! Ρωτώντας!
  4. Τρίτο βήμα είναι να αποπειραθείτε... να ζητήσετε τη αρωγή στο έργο σας, άλλων κυριών ή και επαγγελματιών σίτισης της περιοχής σας.(σουβλατζήδικα, εστιατόρια κ.λ.π) που κατ΄αρχήν δεν είναι αρνητικοί, αλλά... πρόθυμοι συμπαράστασης στο έργο σας...
  5. Αλλά μην τους παραφορτώνετε... Μια φορά το μήνα θα σας δίνουν, ό,τι θέλουν... και μετά χαράς...
  6. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το φαγητό που σας προσφέρουν , μπορείτε να το παραλαμβάνετε και να το διανέμετε εσείς, μια και οι αποστάσεις στη γειτονιά είναι μικρές... κι άρα θα ...ασκείστε & στο ευεργετικό ζωοδότρο περπάτημα... ( οι συνταξιούχοι μας είναι ενθουσιασμένοι...βεβαιωθείτε...)..
Για περισσότερες εξειδικευμένες πληροφορίες τηλεφωνείστε στο 6943464957Άλλος ένας γκαρδιακός χορηγός του πιάτου. Ο κ. Κάρολος THOMAS.
Διατηρεί επί 30 χρόνια στο Ν.Κόσμο μια ιδιότυπη δημοφιλή επιχείρηση εδεσμάτων ανατολικής έμπνευσης, με κυρίαρχο το «σουβλάικι-κεμπάμπ» , που θεωρούμε –εμείς- ως το πιο προκλητικό σε γεύση στην Αττική! –Το κατάστημά τους είναι επί της Σαρκουδίνου & Κασομούλη.
Υπ όψιν ότι ο Κάρολος είναι Αρμένιος ...( γέννημα και θρέμμα του Ν.Κόσμου)... εξ ου κι οι αχτύπητες...αρμενικές γεύσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου