Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

AΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ...ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ!


ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ και επειδή κάποιοι δεν μπορεί να το παίζουν ξύπνοι-

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΟΙΚΙΑΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ που θα γινουν πρατηρια ΦΘΗΝΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΤΗΛ.6943464957
Τα υπαίθρια παζάρια είναι  προσωρινά . Το μονιμο θα πονέσει .. .
ΣΤΟ ΒLACK LIST KI ΑΥΤΟΣ












ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ

ΔΩΣΤΕ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.Προσέξτε την αγγελία πιο πάνω.. ΄Οταν σε κάθε γειτονιά ξεφυτρώσουν πρατήρια Αγροτικών προϊόντων  του κινήματος Εθελοντών Αλληλεγγύης , πολλά θα αλλάξουν στην αγορά. Τα σούπερ Μάρκετ είναι αιχμή του δόρατος στην ακρίβεια που μας επιβάλλει το καρτελ για ατέλειωτα χρόνια.
Μπρος ..Να τα τσακίσουμε!
ΒLACK LIST.Αυτός εδώ μπαίνει με τα τσαρούχια , σαν εκείνα που φόραγε στο χωριό του, μέχρις ότου στρατοπεδεύσει  στο Ν. Κόσμο.. Κλασσική περίπτωση τσομπάνου που μόνο αρμέγει, την περιοχή που τον ταϊζει.. και αδιαφορεί προκλητικώς για όλα τα άλλα, που συμβαίνουν στη γειτονιά..Τον  τσεκάρουν επί 6 μήνες.. ΄Οσο από ευγένεια; Απλά..τσομπάνης!  Λέγεται Νίκος Λίτος

Αντίθετα με τον διπλανό του . Ο ιδιοκτήτης του ΕVEREST N.Kόσμου, ονόματι Βαγγέλης,  ..έχει υπό την προστασία του 12 οικογένειες..τις οποίες βοηθάει ποικιλότροπα.. ( σε άλλους πληρώνει τη ΔΕΗ, σε άλλους το νοίκι κ.λπ. Συμπερίσταται στην εκκλησία με εκατοντάδες γεύματα και γεινικά δίνει ένα αθόρυβο, στις ανάγκες  της περιοχής!.Μπράβο. Μπαίνει στο LIBRO DORO!

ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΑΓΑΠΗΣ... Υπάρχει καθημερινή ανάγκη σίτισης συνανθρώπων μας .. διότι η λίστα των παραληπτών του πιάτου σας μεγαλώνει συνεχώς. Ιδιαίτερα παρακαλούμε τις κυρίες να μας ειδοποιούν πριν από τις 15.00 m.m., για να παραλαμβάνουμε τα εδέσματα τους. Απευθυνόμαστε στους κατοίκους του Ν. Κόσμου,, διότι οι έχοντες ανάγκη είναι εδώ ..στη διπλανή πόρτα. ΤΗΛ. 2130149319 THE INTERNET ANGELESLOVE DISH .Σε άλλες περιοχές υπάρχουν τοπικά παραρτήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου