Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Η ΦΟΛΑ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε


OI ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε
Μια εγενική  επιστολή που λάβαμε και οι δικοί μας σχολιασμοί, για το καινούργιο φρούτο που λανσάρει ο Περισσός, ΤΙς Λαϊκές Συνελεύσεις, και που έχουν κατακλείσει το διαδίκτυο ...ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!
Λάβαμε και δημοσιοποιούμε την ακόλουθη επιστολή της. κ. Χαράς Αλεξάκη:


"Θερμά συγχαρητήρια σε όλους εσάς τους εθελοντές στη μάχη κατά των μεσαζόντων που ρουφάνε τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας!!!
Αν θέλετε μπείτε στον πιο κάτω νέο σύνδεσμό μας http://www.facebook.com/groups/adantallaktikosidagma/  και γίνετε φίλοι μας, να παίρνουνε κατευθείαν τις ανακοινώσεις σας όλοι οι φίλοι και τα μέλη μας, που ελπίζουμε να γίνουν πολλοί περισσότερα... Κάνουμε μια προσπάθεια ανταλλακτικής οικονομίας στο Σύνταγμα από 28η Οκτωβρίου,  αρχίζοντας από τα βιβλία, που ακόμη και σήμερα που μιλάμε κάποια λείπουν από τα σχολεία της χώρας…

Η κίνησή σας μας δίνει μεγάλη δύναμη, μόνο που τις Κυριακές αδύνατον να έρθουμε εκεί κοντά σας, αφού είμαστε στην πλατεία Συντάγματος και την Τετάρτη που έχει Λ.Σ. ο Νέος Κόσμος, έχουμε τη δική μας Λ.Σ. του ανταλλακτικού παζαριού τις ίδιες ώρες.

Την επόμενη Κυριακή η Λ.Σ. του ανταλλακτικού παζαριού βιβλίων στο Σύνταγμα αποφάσισε να μεταφερθεί το παζάρι στο Ελληνικό, 4-3-2012,  σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα κατά του ξεπουλήματος του μητροπολιτικού πάρκου και για να συμμετέχουμε στην εκδήλωση που προγραμματίζει ο αυτοδιαχειριζόμενος αγρός Ελληνικού…

Να είστε καλά!!!!!!!   Είμαστε μαζί σας!!!
Με συναγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Καλή συνέχεια!
Χαρά Αλεξάκη

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ «ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ-ATHENS : Δημοσιοποιούμε την καλή προσπάθεια, αλλά οφείλουμε να πούμε τούτα και ξεκάθαρα: Αυτές οι Λαϊκές Συνελεύσεις είναι φτιάξιμο –φόλα του φλύαρου και αεροκοπανατζίδικου  Κ.Κ.Ε, που στόχον έχουν κομματικές επιδιώξεις, γεγονός που η φάρσα αυτή  είναι αντίθετη προς τις κάθετα ακομμάτιστες αρχές που διέπουν την ιστοσελίδα αυτή.
Φτάνει πια μπουκώσαμε από τα κομματικά τερτίπια, που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάντια.΄Όχι πάλι το ίδιο τροπάρι... Κι ενώ το θέμα της ακρίβειας είναι καθαρά πολιτικό, δεν είδαμε κανένα κόμμα , ούτε φυσικά και το Κ.Κ.Ε να πρωταγωνιστεί με συγκεκριμένες ενέργειες στο κυνήγι της ακρίβειας κι άρα στην ουσιαστική συμπαράσταση του λαού... Αντίθετα βλέπουμε , διαδηλώσεις- που συχνά καταλήγουν σε βαρβαρότητες-,και συνθηματολογικές  φωνασκίες παλαιοντολογικής νοοτροπίας. .. εποχής 1917,-1945 κ.λπ. Με τέτοια δεκανίκια πώς να τσουλήσει γόνιμα ,θετικά  η πολιτική;
Λυπούμαστε φίλοι μας ..Αλάξτε ρότα... Μην φωνασκείτε για ψωμί παιδεία, ελευθερία... Μαζέψτε ψωμί από τη γειτονιά σας και δώστε το στο λαό... Τόσο απλά και σταματείστε να είστε νεροκουβαλητές μιας χούφτας επαγγελματιών , που πλατσουρίζουν στην πολιτική σκηνή, χωρίς να έχουν κομίσει το παραμικρό... ,χωρίς να έχουν αντιληφθεί ότι άλλαξαν οι καιροί  κι ότι άλλες φόρμες, ή νόρμες.. διέπουν τις διεκδικήσεις των λαών... Και βεβαίως θα συνεργαστούμε χέρι-χερι, για πολλά αρκεί να είμαστε απεξαρτημένοι από κομματικές αγκυλώσεις. Ευχαριστούμε ευγενής κ. Χαρά Αλεξάκη.. ή μήπως Χάρης Αλεξάκης.. ( διότι είδαμε κι ένα άλλο μαίηλς ) με αυτό το όνομα!
Ξέρουμε είναι συνήθειο σε πολλούς να άλλαζουν ψευδνύμως... το όνομά τους... αλλά πρώτη φορά βλέπουμε να αλλάζουν και το... φύλλο τους!
ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ-ATHENS

1 σχόλιο: