Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...ΑΠΟ ΤΟ Ν.ΚΟΣΜΟ


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 

ΚΟΣΜΟΥ


 -NEW WORLD-ATHENS
  
ΕΜΕΙΣ μεν κυκλοφορούμε με τη camera στην τσέπη  αλλά κι εσείς πρέπει να μας στέλνετε τις δικές σας φωτό..
KAI MIA ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΙΑΤΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ: Φίλοι μας, ευαίσθητοι κι αλληλέγγυοι, να ξέρετε ότι οι άνθρωποι που διακονούν το κίνημα αγάπης είναι εθελοντές κι άρα μην τους παιδεύετε με αναβολές του τύπου π.χ. περάστε αργότερα, τώρα έχω δουλειά κ.λ.π... Καταννοούν απόλυτα τον φόρτο σας, αλλά το να πηγαινοέρχονται για μια μερίδα φαγητό, αν μη τι άλλο βαραίνει το χρόνο απασχόλησή τους. Ο καθένας απ΄αυτούς -σοβαρές προσωπικότητες, όπως έχετε διαπιστώσει- διαθέτουν από το χρόνο τους το πολύ 2-3 ώρες τη μέρα.Γι αυτό άλλωστε προηγούνται και τα τηλεφωνήματα ... Παρακαλούμε προσέξτε τη λεπτομέρεια, δεν είναι σοβαρό το θέμα, κυρίως είναι τεχνικό. Ευχαριστούμε.    




  ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ λέγεται το ψητοπωλείο , πάνω στα ψηλώματα  της οδού Φωτομαρά  5.. Κι ο κατά κόσμον ιδιοκτήτης του κ. Πετρόπουλος, φωνάζει: «Είμαι υπέρ του πιάτου της αγάπης ...κι από μεριάς μου θα δίνω, όχι ένα, αλλά και 3 κοτόπουλα την εβδομάδα.. Υπό τον όρο όμως ότι θα τα παίρνουν οι έχοντες πραγματικά ανάγκη... Διότι έχω επισημάνει στις εκκλησίες  να σιτίζονται και πλούσιοι.. διότι λένε... πως  η γυναίκα τους  βαριότανε ..να βάλει τσουκάλι!  Εύστοχη η παρατήρηση...  




   Η η κυρία του περιπτέρου  στον κόμβο Κασομούλη & Σαρκοδίνου, επί των επάλξεων μιας σκληρής (ωραριακά) δουλειάς.Λέει, η κ. Μαρία Παλαιολόγου ( από Βυζαντινό: τζάκι θα είναι)."Πονεμένοι  οι κάτοικοι της περιοχής. Φιλήσυχοι μεν, αλλά ακούγονται και πιστολιές  καμιά φορά.. από λαθρομετανάστες βέβαια... Κι αυτοί δεν πρέπει να είναι κακοί .. Είναι άψογοι απέναντι μου και μάλιστα κάποιοι Αλβανοί ευγενικά προσφέρθηκαν να τους ειδοποιήσω , αν αντιμετωπίσω πρόβλημα με ξένους.!. Προφανώς θα καθαρίσουν για πάρτι μου...»  Οργανωση παιδί μου.. οι Μετανάστες...
  
Μετανάστης κι ο ιδιοκτήτης αυτής της μπουτίκ άρτου. Επί της Ηλιού (στάση μετρό)..Μπούκαρε  στο Ν.Κόσμο ..προερχόμενος από τη χώρα του Αγ. Δημητρίου, όπου εκεί είναι το κεντρικό φουρνάρικο του Λεωνίδα . ..προφανώς πληροφορηθείς ότι υπάρχει, εδώ έδαφος για περισσότερα κέρδη. Πάντως ‘εχουμε επισημάνει τούτο: Πολλές επιχειρήσεις από Αγ. Δημήτριο & Δάφνη δημιουργούν παραρτήματα στο Ν. Κόσμο!  



ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΤΟΥ Ν.ΚΟΣΜΟΥ..
--Ποιες είναι οι αμαρτίες του Ν.Κόσμου;Πολλές ... Η σημαντικότερη κατάρα της περιοχής είναι ότι ανήκει ως συνοικία στη Αθήνα, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να πετάξει! Το λέει ο κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος  παλαιός επιχειρηματίας της περιοχής  και επισημαίνει επίσης...
Η πλατεία ΙΚΑ σταθερά δεν φωτίζεται , ενώ είναι σχεδιασμένη να συγκεντρώνει πολύ κόσμο...που όμως μόλις σκοτεινιάσει φεύγει... από φόβο ... διότι στο σκότος πολλά πνηρά συμβαίνουν στις μέρες μας .


Ο καψωμένος,(και υποτίθεται.. καψούρης με την Αθήνα) πολυχρονεμένος δήμαρχος Καμίνης ,ας τακτοποιήσει το θέμα, σύντομα διότι... θα βάλουμε φωτιά στα ήδη φλεγόμενα μπατζάκια του.

Ποιο είναι το άλλο θέμα που θέτει ο επί 15 ετών επιχειρηματίας κ.ΠΑΝ-ΠΑΝ;
Αυτό έχει να κάνει με το μέλλον του Ν. Κόσμου, που σήμερα συνθλίβεται μέσα στο καμίνι του Καμίνη! 

Δηλαδή πάμε για ανεξαρτητοποίηση;
Σύντομα θα σας το αποκαλύψουμε..συναρπαστικά Πάντως    υπάρχει ήδη κίνηση που «δουλεύει το θέμα»...  Προς το παρόν αυτά! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου