Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ


ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ Ν.ΚΟΣΜΟ

ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ-EΚΣΤΡΑΤΕΙΑ 


ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ



ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ



ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

H ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν.ΚΟΣΜΟΥ, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Ν.ΚΟΣΜΟΥ, μέλη των ΚΑΠΗ του Νέου Κόσμου  σε συνεργασία με την τοπική εφημερίδα ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΣΕΠΗΣ  ΉΔΗ έχουν δρομολογήσει μια φιλάνθρωπο εκστρατεία..να μην αφήσουν κανένα πεινασμένο στην περιοχή.Εκστρατεύουν  με το ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ και καλούν, κυρίως  τις  ευαίσθητες νοικοκυρές , και τάμπολλα φαγάδικα της περιοχής  να προσφέρουν -όταν μπορούν, ένα ( ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ) πιάτο φαγητό, τη μερίδα για τον διπλανό ατυχήσαντα.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία , πρακτική, θετική κι απλή στην εφαρμογή της,  και  που ήδη

ενθουσιάζει τους πάντες.
Η φιλοσοφία της εκστρατείας στηρίζεται στο ότι πάντα σε κάθε σπιτικό περισσεύει και κάτι , έ, αυτό το κάτι ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ  στο συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη. Η νοικοκυρά δεν έχει παρά να τηλεφωνήσει στο κέντρο ” ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ” κι αυτόματα ένας ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ θα σπεύσει να παραλάβει το προσφερόμενο έδεσμα αγάπης…
Νομίζουμε ότι είναι μια πάρα πολύ και πρακτικώς ζεστή ιδέα . Το Τηλέφωνο της κίνησης  ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ είναι: 6943464957. ή 2130149319
Κυκλοφρούν ήδη και το πιο πάνω φυλλάδιο-αφισέτα, που με ένα κλικ πρέπει να μεγενθύνετε…
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ  ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΟ …ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ
————————-

ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 


ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ 


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ -ΓΡΗΓΟΡΗΣ  


ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ


 ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΔΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .

Η Ένωση Επαγγελματιών Ν.Κόσμου, σε συνεργασία με την τοπική ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΣΕΠΗΣ,  και μέλη των ΚΑΠΗ και οι νοικοκυρές του Ν.Κόσμου,  ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ  την εκστρατεία συμπαράστασης  σε εκείνους από τους συνανθρώπους μας που στερούνται τον επιούσιον. Κανείς νυστικός στο Νέο Κόσμο είναι το σύνθημα.

Αξιοπρόσεκτη η περίπτωση του ψητοπωλείου ΓΥΡΟΜΑΝΙΑ , επί της οδού Γουβέλη 10, ακριβώς στην στάση του ΤΡΑΜ.. που άνοιξε μόλις πριν 6 μέρες(8-2-)κι όμως αμέσως ετοίμασε το δικό του πιάτο αγάπης… Μωρέ άμα έχεις καρδιά δεν λογαριάζεις τίποτε.
Μόλις οι άνθρωποι  πληροφορήθηκαν την κίνηση για το πιάτο της αγάπης  έσπευσαν να ανταποκριθούν με συγκινητική προθυμία. Δεν υπάρχει ούτε ένας που να έκανε  την παραμικρή ένσταση, παρά μόνο μία εστιατόρισα, υπήρξε επιφυλακτική, νομίζοντας .. ότι στην κίνηση του ΠΙΑΤΟΥ ΑΓΑΠΗΣ είναι αναμεμιγμένη η …Εκκλησία..Ε, και κακό θα ήταν;
Φαίνεται πως η κυρία έχει προηγούμενα με την Εκκλησία… αλλά το πιάτο της μας το δίνει χαμογελαστά!
Όλοι, σε όσους η κίνηση της αγάπης χτύπησε την πόρτα τους έδειξαν άμεση ανταπόκριση, μάλιστα ένας επαγγελματίας,..δηλώνει πρόθυμος να προσφέρει το δικό του πιάτο αγάπης επί ημερησίας βάσεως:..
–΄Οχι ,του είπαν οι πράκτορες της αγάπης. ΄Ενα πιάτο  τη βδομάδα, ή το μήνα  είναι αρκετό.Εξάλλου αυτή τη στιγμή οι έχοντες ανάγκη δεν υπερβαίνουν τους πενήντα. Τόσοι εμφανίστηκαν και δεν γνωρίζουμε, προς το παρόν αν υπάρχουν κι άλλοι με την ίδια μοίρα στο Ν.Κόσμο. (Αν έχετε εσείς υπ΄όψιν κάποιον ειδοποιείστε μας…)
Από την άλλη υπάρχει ένα πλήθος εθελοντών, ένας σε κάθε γειτονιά του Ν.Κόσμου, που έχουν ως καθήκον κυρίως να παραλαμβάνουν τα φρέσκα εδέσματα από τα σπίτια ή τα καταστήματα.
Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν.ΚΟΣΜΟΥ δείχνει το δρόμο , πως όλοι μαζί ,οι έχοντες και οι μη έχοντες ,ο ένας δίπλα στον άλλον θα τα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την ξαφνική κρίση που μας έφεραν κατακούτελα οι φαφλατάδες της πολιτικής μας. Μπράβο στο κοινωνικό πρόσωπο που εμφανίζουν οι επαγγελματίες της περιοχής μας.
Εδώ ο κ. Δημ. Ξυδούς της Γυρομάνιας, ετοιμάζει το κεσεδάκι της αγάπης..Του ευχόμαστε να έχει πλούσιες σοδειές
Μέσα στα πλαίσια της συμπαράστασης  του χειμαζόμενου συνανθρώπου μας  και   Ολη η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΣΕΠΗΣ  είναι στημένη με το πνεύμα της αντιμετώπισης της κρίσης. Είναι μια ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΚΠΤΩΚΑΡΤΑ -ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ που παρέχει έτσι  τη δυνατότητα στο κόσμο να εξασφαλίζει καλύτερες τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες.  ΄Οπως βλέπετε διαμορφώνονται νέες συνθήκες στην καθημερινότητά μας  με κυρίαρχο το στοιχείο της αλληλεγγύης.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΓΑΠΗΣ 2130149319. Τηλεφωνείτε είτε για να προσφέρετε το δικό σας πιάτο αγάπης, είτε για να το παραλάβετε , αν το έχετε ανάγκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου