Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

O OMΠΑΜΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΑΦΤΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΝΤΑΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ...

EΙΠΑΜΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΜΠΑΝΤΑ... ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΙΑ ΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ...



«ΜΗΝ 

ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ 

ΓΙΑΤΙ…» 









Δεύτερη… ρουκέτα μέσα σε μία μόλις εβδομάδα εξαπέλυσαν οι Ηνωμένες Πολιτείες εναντίον της Τουρκίας, μετά τις δηλώσεις του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου κατά του Τούρκου πρωθυπουργού Ρ.Τ. Ερντογάν. Αυτή τη φορά οι δηλώσεις των αμερικανικής διπλωματίας αφορούν ευθέως στα ελληνοτουρκικά.
Ειδικότερα, ο Αμερικανός πρέσβης στη Λευκωσία Ρίτσαρντ Κένινγκ διεμήνυσε προς την Τουρκία ότι «η διατύπωση στρατιωτικών απειλών και η προσέγγιση ξένων εταιρειών για να μη συμμετάσχουν στη διαδικασία έρευνας και εκμετάλλευσης φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ αποτελούν ανάρμοστες ενέργειες».

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Αμερικανός διπλωμάτης, ο οποίος μιλούσε στο 17ο συνέδριο Κυπρίων Αποδήμων, αναγνώρισε για άλλη μια φορά το δικαίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας να εκμεταλλευθεί τον φυσικό πλούτο της, τονίζοντας παράλληλα ότι τα έσοδα θα πρέπει να μοιραστούν ισότιμα μεταξύ των κατοίκων.
Ο κ. Κένιγκ εξέφρασε τη θέση της Ουάσιγκτον ότι οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό και η εκμετάλλευση του φυσικού αερίου μπορούν να διεξάγονται παράλληλα. Επίσης, εκδήλωσε την αμερικανική προτίμηση σε κατασκευή τερματικού υγροποίησης φυσικού αερίου.
Σε ό,τι αφορά το Κυπριακό, ο Αμερικανός πρέσβης είπε ότι θα πρέπει να δοκιμαστεί η τουρκική βούληση για συνομιλίες με στόχο την επανένωση της Κύπρου στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr





ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ .ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ …ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ , ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΥΟ ΦΩΣ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ.Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣTEIΛΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ e-mail: pressliberty@gmail.com… ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!
( Αν θέλετε να μάθετε λεπτομέρειες για το μεγάλο ΟΡΑΜΑ επισκευθείτε το www.hellasnews-agency.blogspot.gr Και στη μπάρα κάτω από τον τίτλο υπάρχει η ενότητα: ΕΛΛΑΣ ..ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ… ( θα έχετε πλήρη ενημερωση…) ΚΑΙ ΠΑΛ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ…
Η ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ… είναι η σημαντικότερη ενέργεια μετά το …θαύμα του 1821!-Στελεχοι του Υπουργειου Εξωτερικών χαρακτήρισαν την ιδέα:ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΗ!




AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ!!! -*Μπροστά σε μια φρικαλέα δολοφονία με τον τεμαχισμό μίας γυναίκας τουλάχιστον 40 ετών βρίσκεται από το βραδυ τηςΠαρασκευής η ΕΛΑΣ. Το διαμελισμένο πτώμα...
Πριν από 35 δευτερόλεπ
ΔΥΟ ΕΓΧΡΩΜΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΕΔΕΙΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΗΡΩΑ ΤΟΥ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 88χρονος βετεράνος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στην Ουάσινγκτον, ο οποίος δέχτηκε...
Περισσότερα 
AYTH EINAI H ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΑΒΑΤΖOKAΝΑΛΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ(VIDEO)

Περισσότερα
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: ΠΟΙΟΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟΥ...

Τις τελευταίες ώρες μέσα από το υπουργείο Πολιτισμού, το ΥΠΕΞ και την άθλια πολιτική "καγκελαρία" της...
Περισσότερα
Τα κριτήρια για τον διευθύνοντα σύμβουλο και το ΔΣ της ΝΕΡΙΤ



Τη διαδικασία για την επιλογή του διευθύνοντος συμβούλου της ΝΕΡΙΤ ξεκίνησε το Εποπτικό συμβούλιο.
Ρωσία: "Οι ισλαμιστές εκτόξευσαν τον πύραυλο με την χημική κεφαλή"
Νέα σφαγή Ελληνορθοδόξων στην "Κοιλάδα των Χριστιανών" από ισλαμιστές


serres-tafos

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: ΠΟΙΟΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΤΑΦΟΥ: "ΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ;"


Τις τελευταίες ώρες μέσα από το υπουργείο Πολιτισμού, το ΥΠΕΞ και την άθλια πολιτική "καγκελαρία" της μειοδοτικής αντιπροεδρίας της κυβέρνησης(Βενιζέλος;),επιχειρείται να μειωθεί και να υποβαθμισθεί η πολύ μεγάλη αρχαιολογική αποκάλυψη με την εύρεση υπερλαμπρου μακεδονικού τάφου. Είναι απόλυτα σίγουρο ότι τα πολλαπλά δημοσιεύματα έχουν εξοργίσει φιλοαμερικανικούς-σκοπιανούς κύκλους που έδωσαν εντολή να πέσει χαμηλά το θέμα ώστε να μην οξύνει την υπόθεση με το όνομα για τα Σκόπια. Μιλάμε για την ίδια τακτική και με τους ίδιους πρωταγωνιστές που είχε παρατηρηθεί το 1996 με την αρχαιολόγο Σουβαλτζή.
Διαβάστε τι μεθόδευση γίνεται αυτές τις ώρες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου