ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ:H εφημεριδα, new world-NEOΣ ΚΟΣΜΟΣ-μαζί και το  site αυτό- είναι η πρώτη από υπάρξεως του Ν.Κόσμου, αποτελεί δημιούργημα πολλών συντελεστών. Της  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΣΕΠΗΣ, και της Τράπεζας Τύπου, συνεπικορούμενοι από την Ένωση Επιχειρηματιών Ν. Κόσμου και του Συλλόγου Κατοίκων Ν.Κόσμου.
Πάνω απ΄όλους όμως είναι η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ..
Συμπέρασμα … η γειτονιά του Ν.Κ. μπήκε ήδη σε νέα τροχιά που θα την βγάλει από την ανυπαρξία μια και συνθλίβεται μέσα στο Μωσαϊκό της Αθήνας.
Θα ήταν χαρά μας οι πάντες να δώσουν το παρόν τους με ό,τι νομίζουν ευεργετικό για τη ζωή όλων μας ΕΔΩ.
Οι στήλες μας είναι ανοικτές  για όλους κι αλογόκριτα. Προειδοποιούμε δε πως  θα πατάξουμε όποια απόπειρα καπέλωσης  της προσπάθειάς μας -ακόμη και σαν σκέψη- από κομματικούς πράκτορες απ΄όπου κι αν προέρχονται αυτοί.
Είμαστε απλά ελέυθεροι κι ελευθερία επαγγελόμαστε..ευαγγελιζόμαστε.
Είμαστε αδέσμευοι κι απροσκήνητοι κι εγγύηση για αυτό αποτελεί ο πολύπειρος ΤΟΛΗΣ ΣΠΑΡΤΑΣ, από τους σημαντικότερους ρεπόρτερ που γέννησε ποτέ η Ελλάδα.
Ως προς τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ είμαστε απλά χορηγοί τους , μια και τα ιδανικά τους ταυτίζονται με τα δικά μας...ΣΥΜΠΟΛΕΜΟΥΜΕ... στα ίδια χαρακώματα για ένα καλύτερο αύριο ..ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείτε μαζί μας για ό,τιδήποτε στο e-mail:  panparatiritis@gmail.com, 
ή στο ΚΙΝ. 6943464957
Θα μας ενδιέφεραν ιδιαίτερα πληροφορίες για ό,τιδήποτε γνωρίζετε .. που πρέπει να μάθει ο κόσμος!…του Ν.Κόσμου ..
Να μην είναι πια τόσο ορφανός από πληροφόρηση!...MAZI ΜΠΟΡΟΥΜΕ...

3 σχόλια:

 1. Απαντήσεις
  1. Για να πάρει κανείς άδεια πρέπει να βρεί κανείς τα αποτυπώματά σας στην ιστοσελίδα σας. Κι αυτά δεν τα βρήκαμε.Παρουσιάσαμε μερικά κείμενά σας που αφορούν το Ν. Κόσμο,επειδή εκτιμήσαμε ότι κάνετε μια μεγάλη προσπάθεια να χαρτογραφήσετε την Αθήνα. Δεν έχουμε κάνει ασφαλώς λαθροχειρία, αφού αναφερόμαστε και με ΛΙΝΚ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ ΣΑΣ...
   Μάλλον λοιπόν έχετε ιδοληπτικές αιτιάσεις για να μην θέλετε ειδικά τα κείμενά σας να μην φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα μας!Απόλυτως σεβαστή η βούλησή σας... Θα σας αποκαθηλώσουμε δεόντως..
   ΄Ομως μια ερώτηση... Ει κοινήν θέαν δεν τα έχετε; Άρα δύναται ο πάσας να υιοθετεί ό,τι τον ενδιαφέρει.. αρκεί να μνημονεύει την πηγή ...Είναι έτσι ή όχι; Θέτετε ένα κεφάλαιο, που δεν θα το αφήσουμε να πέσει έτσι... Διότι εκτός των άλλων, προς τι η ύπαρξη της ιστοσελίδας σας, αν δεν μπορεί να είναι χρηστική στο πόπολο; ΄Η μήπως κάνουμε επιλογή αναγνωστών κι αξιοποιητών του έργου σας;
   Δυστυχώς Κύριε δεν έχουμε ούτε το ονοματάκι σας ούτε τηλεφωνάκι σας... Αναμένουμε

   Διαγραφή
 2. Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ(ΣΩΣΤΡΑΤΟΥ 5).
  ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ.
  ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  ΤΗΛ.210-9247036

  ΑπάντησηΔιαγραφή