ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ


Ο ΜΕΓΑΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ..ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ- Η ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΣ.ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ο ΜΕΓΑΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ..ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ- Η ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΣ.ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ  ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Για να κατανοήσετε τη "δομή" αυτού του υποκειμένου από το πουθενά... ;πρέπει να πούμε ότι μια ολάκερη ζωή την πέρασε, ως υπάλληλος -υπηρέτης των αλητών των Τραπεζών... Ενας κοινός λακές... που αποδέχθηκε, ο μικρός το δέμας αυτός υπάλληλος, να γίνει και πρωθυπουργός... εκτελώντας πιστά τις εντολές των κλεφτών της Ελλάδας με υπογραφή της καριόλας Μadam Merkel! Αυτός ο αρχίδης του τίποτα , αυτός ο ΚΟΙΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, κυκλοφορεί ανάμεσά μας ελέυθερος ..σαν να μη τρέχει τίποτε. ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ...ΜΕ ΌΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΆΝΑΥΣΗ ΠΡΟΔΟΣΊΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!ΤΟ ΨΩΦΙΜΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ! ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.. ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ.(ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΜΠΛΕ κ.λ.π. ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ!


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΣΕΠΗΣ

MHNYMA -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν.ΚΟΣΜΟΥ

E, Ψιτ, εσύ που δρας επαγγελματικά στο Ν.Κόσμο, σκέψου ότι οι πελάτες σου δεν είναι μόνιμοι …όσο ερωτευμένοι κι αν είναι μαζί σου ..και ότι  μπορούν άριστα να κατευθυνθούν-και θα τους κατευθύνουμε- εκεί όπου μπορεί να εξασφαλίζουν καλύτερες τιμές για προϊόντα και υπηρεσίες που θέλουν!… ΞΥΠΝΑ ! Εδώ δεν είσαι για να τα παίρνεις μόνο αλλά και για να μετέχεις στα κοινά, στη ζωή της γειτονιάς ..που σε ταϊζει… !

H EΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν.ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΤΕΧΕΙ

στην εκστρατεία “ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ”
Καλεί τα μέλη της, όλο τον επιχειρηματικό κόσμο, να δώσει το παρόν του, προφέροντας  τις καλύτερες δυνατές  μειωμένες τιμές , ώστε να συγκρατηθεί το αγοραστικό κοινό στην περιοχή μας και στην τοπική αγορά!

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΞΥΠΝΑ!

1)Με  εκπτώσεις και προσφορές που αναγράφονται στη διαφήμισή σας στον ειδικό ΟΔΗΓΟ ΦΘΗΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ , που κυκλοφορούμε με τη  συνεργασία της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΣΕΠΗΣ για την ευρύτερη διάδοση της εκστρατείας και την τόνωση της τοπικής αγοράς.   
2) Με αφίσσες και ειδικές εκδηλώσεις…
Δώστε κι εσείς το παρόν σας.  Και… δεν κοστίζει  μονον…. 30  ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ 50 ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ …
 Ολόκληρος ο ΟΔΗΓΟΣ ΦΘΗΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΙΕΤΑΙ .Είναι Εργαλείο χρηστικό , φανάρι, εγκόλπιο   στα ψώνια, στις ΑΓΟΡΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ- ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ- ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ  ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ!  
Μπαίνει στην τσάντα και στην τσέπη
Επικοινωνειστε μαζί μας, ..Υπό τον όρο ότι έχετε την δυνατότητα να κάνετε προσφορές, ώστε η… «κρίση» να είναι πιο απαλή…
ΤΗΛ:  2130 1493 19,  ΚΙΝ: 6943 46 4957 ή  στο e-mail>   pressbank10@gmail.com

Άλλες λεπτομέρειες  & ρεπορτάζ  στην ιστοσελίδα : www.tsepispress.wordpress.com .
Στην κεντρική σελίδα αλλά και στις μπάρες στην κορυφή και δεξιά μεριά, βρίσκετε πολλά και λύνετε τις απορίες σας.. 

Δείτε από τα πιο ΦΡΕΣΚΑ περιεχόμενα της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΤΣΕΠΗΣ που κυκλοφορεί εντύπως εντός των Ημερών!


Είπαμε πως η γειτονιά ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ είναι εξαιρετικά περίεργος περιοχή. Χωρίς ταυτότητα ,χωρίς προσωπικότητα, χωρίς κάτι τις να έχει προς προβολή… ΄Ολα είναι σκόρπια, ανάκατα…ΦΙΡΔΗΝ ΜΙΓΔΗΝ. Οι κάτοικοι ζουν μέσα στο μωσαϊκό της Αθήνας , άφωνοι κι άπρακτοι.
Έχει ζωντάνια η περιοχή όμως.. Μα μια ζωντάνια που συνθλίβεται μέσα στην καταθλιπτική  ανωνυμία.
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΣΕΠΗΣ , έχει κυριολεκτικά πάθει πλάκα με τα ραπόρτα της φέρνουν οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της.. Το ανθρώπινο στοιχείο μοιάζει με περίεργη χαλκομανία, που αγνοεί & βασικά στοιχεία της τρέχουσας ζωής.. Ζει την περίπτωση του αδιάφορα. Βασικά δεν μετέχει σε ΟΥΔΕΝ, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων..
Το ότι πρό ημών, η περιοχή δεν είχε ποτέ στην ιστορία της , δική της τοπική εφημερίδα είναι ένα πολύ σημαδιακό στοιχείο για μελέτη από κοινωνιολόγους  κι άλλους απιστήμονες, στην κατανόηση αυτού του πρωτοφανούς απρόσωπου Νέου Κόσμου..
Τα πράγματα ήσαν πιο αισθαντικά ,ανθρώπινα από εποχής του κακορίζικου, πλην ενδόξου  ΔΟΡΓΟΥΤΙΟΥ…
Θα θυμήσουμε στους αδαείς- γεμάτη η περιοχή- πως  αν οι κοινωνίες, ΤΑ ΕΘΝΗ πρόκοψαν, αναδείχτηκαν, τούτο είναι αποκλειστικό έργο των εφημερίδων και δημοσιογράφων, των μπουρλωτιέριδων των ψυχών ( Ρήγας Φερραίος..κ.α. ων ουκ έστι αριθμός) κι όχι των στρατιωτικών ή πολιτικών ή …επαναστατών!
Αυτό να μπεί καλά στο νιονιό ΟΛΩΝ… Και διότι πάντες οι σύγχρονοι κι οι όποιες απόψεις τους, είναι σπορά των εφημερίδων… Είμαστε ΟΛΟΙ μας φτιάξιμο εφημερίδων!
Τέλος πάντων η αμάθεια στο Ν.Κόσμο περισσεύει… Θα τα πούμε μια άλλη φορά… γι αυτό το φαινόμενο…Προς το παρόν ανεβάζουμε και κάποιες άλλες  ΦΡΕΣΚΕΣ σελίδες  της έντυπης ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΣΕΠΗΣ… ευχόμενοι ανάβλεψη…τουλάχιστον προβληματισμό!
Για άλλες σελίδες π.χ. Οι διαφημιζόμενοι ή άλλου ενημερωτικού  περιεχομένου της εφημερίδας, απλά θα τις βρείτε …λίγο πιο κάτω …έως στο πάτο  της σελίδας αυτής… ΔΕΙΤΕ:

KI ΑΛΛΕΣ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ..ΜΕ ΠΟΛΥ ΨΑΧΝΟ! ΔΕΙΤΕ:

Η ΔΙΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ!

Διπλή είναι ή μικρή -μεγάλη κατ΄άλλους- επανάσταση που γίνεται  αυτή τη στιγμή στον ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ,αυτή τη ξεχασμένη γειτονιά στα κράσπεδα της Ακροπόλεως. 1ον)  αποκτά πλέον τη δική της εφημερίδα, για πρώτη φορά στην ιστορία της. 2ον)Αποκτά, όχι μια τυχαία εφημερίδα του συρμού, αλλά την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΣΕΠΗΣ ,που η ίδια από μόνη της αποτελεί ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στον Παγκόσμιο Τύπο. Είναι το αύριο του έντυπου Τύπου, που ποτέ δεν πεθαίνει φυσικά , αλλά σήμερα λόγω ΙΝΤΕΡΝΕΤ κ.λ.π. αρχίζει διεθνώς να συρρικνώνεται δραματικά.
Η Εταιρία Δημοσιογραφικών Μελετών σε συνεργασία με την Τράπεζα Τύπου, ύστερα από μελέτες 2 ετών και πλέον, προσφέρει την εφημερίδα ΤΣΕΠΗΣ, μια καινοτομία μοναδική και  ανατρεπτική, που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτε από την κλασσική εφημερίδα που όλοι ξέρουμε.. Αντίθετα δε, πλεονεκτεί σε πολλά.. σε πάρα πολλά άλλα. Και πρώτ΄απ΄όλα δεν χρωματίζει τα γεγονότα με τεράστιους τίτλους , τα φέρνει στο ανάστημα που τα αξίζει… Δεν απεραντολογεί. Δεν παραμυθιάζει . Η ύλη της κατανέμεται, ανά κατηγορία..(π.χ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ κ.λ.π. κατά τρόπο εύχρηστο για τον αναγνώστη..
Από τα αχτύπητα χαρακτηριστικά της: Δεν πετιέται! Κρατιέται και κουβαλιέται άνετα στην τσέπη ή την τσάντα.
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΣΕΠΗΣ έχει και μεγάλη διάρκεια ζωής… λόγω των χρηστικών πληροφοριών που περιέχει… κι όπου εμφανίζεται αποσπά ενθουσιασμό και μόνον. Είναι όμορφη, πολύχρωμη και πολυτελείας..
Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.. Κι εδώ μια άλλη σημαντική πρωτοτυπία, . Υιοθετεί ανθρώπινες τιμές, που δεν πονάνε… Στόχος ένας: Να μπορούν οι πάντες, πλούσιοι και φτωχοί να μεταδίδουν τα επαγγελματικά μηνύματά τους χωρίς να βογκάνε..
Ολόκληρη η σελίδα διαστάσεις (10,5Χ 15 εκ.) στοιχίζει 50 ευρώ και η μισή 30 ευρώ ..!! Οι έχοντες πείρα από διαφήμιση μπορούν να εκτιμήσουν το εύρος και τη σημασία της τολμηρής, συμβολικής  προσφοράς μας.
Μέσα στην τιμή αυτή (περιλαμβάνονται: οι μακέτες, η φωτογράφιση, κ.λ.π. ΣΥΝ …Η ΔΩΡΕΑΝ δημοσίευση της διαφήμισής σας στο διαδίκτυο από την ιστοσελίδαwww.tsepispress.wordpress.com 
H EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΣΕΠΗΣ ήδη κυκλοφορεί στις εξής πόλεις: ΩΡΩΠΟΣ,-ΚΑΛΑΜΟΣ, ΔΗΛΕΣΙ,ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ, ΡΑΦΗΝΑ,ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,   κ.λ.π.
Αυτή τη στιγμή τρέχουν αντίστοιχα με το ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ, προγράμματα για Χολαργό, Αλεξανδρούπολη και Κρήτη.
Κάθε εφημερίδα ΤΣΕΠΗΣ , όπου κι αν κυκλοφορεί, στηρίζεται πρωτίστως στις τοπικές ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους..
Π.Χ. Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΣΕΠΗΣ Για τον Ωρωπο ..ή Μαραθώνα, έχει ως κεντρικό άξονα τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ , θέμα ζωτικής σημασίας για τις μετακινήσεις των ανθρώπων των περιοχών αυτών… όπως και τα άγνωστα τουριστικά ενδιαφέροντά τους… Είναι δίπλα μας και δεν τους ξέρουμε… Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΣΕΠΗΣ ήδη ανοίγει Νέους Ορίζοντες… Και φυσικά τώρα με τον ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ…οι νέοι ορίζοντες  είναι συναρπαστικοί … Σκεφθείτε πως η περιοχή εδώ είναι δημοσιογραφικά ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ.  Τhe NEW WORLD , είναι μπροστά μας..
Κι αν βάλετε κι εσείς το χεράκι σας… σίγουρα η περιοχή , ο Νέος Κόσμος, θα κάνει αίσθηση στο Αθηναϊκό γίγνεσθαι. Επικοινωνείτε μαζί μας.. Πήτε μας ό,τι ξέρετε για τον Νέο Κόσμο… κουτσό-στραβό -καλό, μα ό,τι ξέρετε… διότι η περιοχή δεν είναι καταγεγραμμένη.. Γι αυτό και αισθανόμαστε εδώ σαν τους πιονέρηδες του ..Νέου κόσμου των ΗΠΑ…Αλλά ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ είναι εδώ, δίπλα μας!
Εδώ σας δίνουμε μερικές από τις σελίδες που θα δείτε στην εφημερίδα ΤΣΕΠΗΣ που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του μηνός αυτουνού, έτσι; Το εξώφυλλό μας είναι στην κορυφή-άνω- σε φυσικό μέγεθος… Οι υπόλοιπες -είναι ενδεικτικές των περιεχομένων μας…
Και φυσικά έχουμε γραφεία και στο Νέο Κόσμο, όπως σε κάθε πόλη που εμφανιζόμαστε… Είμαστε στην Αμεινοκλέους 41-43.
Επικοινωνείτε σταθερά στο pressbank10@gmail.com και στο ΚΙΝ.6943464957 .. Το σταθερό σήμερα-αύριο ..έρχεται.. Ξέρετε τα Οτετζίδικα, αν κι απολαμβάνουμε ..ασυλίας ταχύτητας ως δημοσιογραφικός οργανισμός..! Τέλος πάντων…
Παρακαλούμε θερμά… μην αδιαφορήσετε στο μήνυμα αυτό..
Αν θέλετε κι άλλη πληροφόρηση… ψάξτε τις σελίδες του ιστού αυτού .. Θα βρείτε πολλά.
Σας ευχαριστώ
ΤΟΛΗΣ ΣΠΑΡΤΑΣ
Υπεύθυνος ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΣΕΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ” !΅

     

   

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ…ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ!!!

           
        
    
                             

1 σχόλιο:

  1. το παρων δημοσιευμα εχει ημερομηνια ιανουαριου τωρα εχουμε ιουλιο 2012 ειναι ευκολο να ανανεωθει;καλη η προσπαθεια και αξιεπαινη ομως αν δεν ειναι προσφατως ενημερωμενη η ακυρουται η ανανεωνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή