ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ


ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

ANΟΙΓΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ… ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ!

Posted by 
Για τα σημερινά νέα από τον Ν.Κόσμο από την Πέπη Σακελλαρίου (Θεοπίστη) τρέξτε στην άνω “μπάρα” ενότητα ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
____________________________________________________

NEEΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΣΕΠΗΣ!

Εσεις κάνατε τις προσφορές –εκπτώσεις σας;  ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΣΕΠΗΣ και στο ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ- Ψάξτε στη δεξιά στήλη για τις άλλες περιοχές όπου κυκλοφορεί η εφημερίδα
    @@@Η Εφημερίδα ΤΣΕΠΗΣ - είναι συνάμα και διαρκής  ΟΔΗΓΟΣ ΦΘΗΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ  ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΤΕΛ ( για ορισμένες περιοχές ..) Εναι η πρώτη εφημερίδα της περιοχής  &  είναι τσέπης… ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΙΕΤΑΙΕίναι Εργαλείο χρηστικό , φανάρι, εγκόλπιο -διαβατήριο  στα ψώνια, στις ΑΓΟΡΕΣ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ- ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ  ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ-ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ! (που όλοι σήμερα ψάχνουμε)   Και φανάρι για τις μετακινήσεις  με το ΚΤΕΛ όσων μετακινούνται με ΚΤΕΛ, στις περιοχές όπου κυκλοφορεί επίσης Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΣΕΠΗΣ!. Μπαίνει στην τσάντα και στην τσέπη. Κρατιέται!ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ χρηστικός!

ΚΑΝΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΑΣ!

ΠΑΡΕΧΕΤΕ  ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ή ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΣΕΠΗΣ!- ΄Εχει μεγάλη σημασία αυτό για σας και… για μας!

…Πόσο κοστίζει η διαφήμισή σας στην εφημερίδα ΤΣΕΠΗΣ;..ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!

 Μονον…. 30  ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ 50 ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ … Καλούτσικο δεν είναι; 

Η καρτούλα που έχετε κοστίζει περισσότερο, έτσι;…Το ξέρετε! Διαστάσεις σελίδας ( 15 Χ10,50 εκ.) Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπείτε στην εφημερίδα ΤΣΕΠΗΣ είναι ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ- ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ σε προϊόντα ή υπηρεσίες που προσφέρετε. ( Ειδικό σηματάκι εκπτωσης συνοδεύει τη διαφήμισή σας).. αυτό εδώ  > Επίσης η διαφήμισή σας μπαίνει δωρεάν και στην ιστοσελίδα μας. Άλλη μια ευκαιρία αυτή!Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΣΕΠΗΣ είναι έκδοση της Εταιρίας Δημοσιογραφικών Μελετών .Κυκλοφορεί δε και σε άλλες περιοχές της χώρας… Φυσικά με το ιδιαιτερο τοπικό  χρώμα σε κάθε μια..

 Επικοινωνειστε μαζί μας, ..Υπό τον όρο ότι έχετε την δυνατότητα να κάνετε προσφορές, ώστε η… «κρίση» να είναι πιο απαλή…ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΜΕ  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΝΟΥΜΕ ..

ΤΗΛ:  2130 1493 19,  ΚΙΝ: 6943 46 4957 ή  στο e-mail>   pressbank10@gmail.com  

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:  Είπαμε πως όπου εμφανίζεται η Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΣΕΠΗΣ, σε όποια περιοχή.. έχει και τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της περιοχής. Παράδειγμα: Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ποτέ δεν προσέχθηκε δημοσιογραφικά…Είναι κοντολογής μια …απλή συνοικία των Αθηνών… Αμ δεν είναι!Συντάκτες της Εταιρίας Δημοσιογραφικών Μελετών.. έψαξαν το πάλαι ποτέ Δουργούτι…  κι εκτός των άλλων σπαρταριστών που συνέλεξαν (που θα εμφανιστούν) διαπιστώθηκε , πως αυτή η καταφρονεμένη, αγνοουμένη γειτονιά, εξελίσσεται σε σπουδαίο ..βουλεβάρτο… ..συντελούντων βεβαίως και των σταθμών ΜΕΤΡΟ και του ΤΡΑΜ  1) Είναι η πιο διάσημη στην Αθήνα-περιοχή σε ό,τι έχει σχέση με το αυτοκίνητο! -Συνεργεία-ανταλλακτικά-Αντιπροσωπείες κλ.π. είναι εδώ! 2) Διαθέτει ενδεχομένως και τα περισσότερα φαγάδικα απ΄όποια άλλη περιοχή της Αθήνας… Μεζεδάδικα, ..όλα σχεδόν ντιλίβερυ… Καθημερινά γίνεται εδώ ένας απίστευτος βομβαρδισμός φυλλαδίων ..με δελεαστικές γεύσεις… Αυτά και πολλά άλλα γίνονται ήδη ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ , ρεπορτάζ… κ.λ.π. που σίγουρα θα δώσουν στην περιοχή άλλον αέρα.. ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Οι διαφημιζόμενοι έχουν την δυνατότητα-αν το επιθυμούν α) να γίνουνΧΟΡΗΓΟΙ, β) να ενοικιάσουν το εξώφυλο, ωπισθόφυλλο κι άλλες πλεονεκτικότερες σελίδες σε τιμές επίσης ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ, Φιλικές!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΔΩ …ME ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

EΔΩ- το εξώφυλλο του προσεχούς τεύχους μας για το Νέο Κόσμο!

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ..ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ..ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ

        

                       

ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

1 σχόλιο: