ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΒΡΑΒΕΙΑ FAST-FOODΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ FAST FOOD


ΒΡΑΒΕΙΑ  QUALITY & TASTE AWARD-

ΣΤΑ ΦΑΓΑΔΙΚΑ  ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ-ΔΑΦΝΗΣ.

Η Τράπεζα Τύπου  & η εφημερίδα Τσέπης καθιερώνουν, Βραβεία για τα καλύτερα φαγάδικα της περιοχής Ν.Κόσμος –Δάφνη .Τα βραβεία ποιόητας και γεύσης  θα απονεμηθούν σε επιχειρήσεις fast-food, σουβλατζίδικα, ψητοπωλεία, εστιατόρια, ταβέρνες  κ.λ.π, που ως γνωστόν είναι αμέτρητες στις περιοχές αυτές.
Αντίστοιχα προγράμματα λειτουργούν και σε άλλες περιοχές της χώρας.
Βασικό στοιχείο για τη βράβευση αποτελεί η ποιότητα των χρησιμοποιούμενων υλικών (απαραιτήτως φρέσκα κι υγιεινά) η έμπνευση στην τελική γεύση του προσφερόμενου προϊόντος.
Υπάρχουν κι άλλου είδους βραβεία ( Ταχύτητας, άψογης εξυπηρέτησης κ.λπ.)
Αλλά προς το παρόν η Επιτροπή αποφάσισε να απονείμειμόνον Βραβεία ποιότητας και γεύσης, που θεωρεί πρωταρχικής αξίας προτεραιότητα, τη στιγμή που η περιοχή έχει μπουκώσει από επιχειρήσεις, πολλές εκ των οποίων δεν πληρούν τα δέοντα , τα αναγκαία, όπως κατέγραψε η έρευνά μας.
Η επιτροπή βράβευσης απαρτίζεται από: εξειδικευμένους γευσιγνώστες συντάκτες του Ομίλου της Τράπεζας Τύπου, συγγραφείς μαγειρικής, διαπρεπείς αρχιμάγειρες (chefs),  -QUALITY & TASTE AWARD-
¨Ηδη δε μέλη της επιτροπής έχουν κάνει μια προεργασία, κι έχουν επισημάνει τα καλά , τα λιγότερα καλά έως και τα απαράδεκτα και φιγουρατζίδικα .. Όλα αυτά φυσικά θα ανακοινωθούν επίσημα, ώστε να ξέρουμε τι τρώμε κι από πού. Αυτός είναι και ο κοινωνικός στόχος των Βραβείων.. Να αναδείξουν τα καλύτερα φαγάδικα και συνάμα να παροτρύνουν τους άλλους να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους, επ’ αγαθώ του καταναλωτικού κοινού!
Σημειώνεται δε πως ανάλογες εκδηλώσεις  σε ολόκληρο τον κόσμο υποστηρίζονται  σχεδόν αποκλειστικά από τον έντυπο Τύπο, αλλά επίσης και στην Ελλάδα. (Αθηνόραμα- ΧΡΥΣΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ) κ.α… .
Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες  ΦΑΓΑΔΙΚΩΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ, που θεωρούν ότι προσφέρουν στο κοινό ποιότητα και γεύση στα εδέσματά τους, μπορούν να μετάσχουν στην αναμέτρηση απευθυνόμενοι αυστηρά  με e-mail  στο   gamoszoi@gmail.com και δηλώνοντας την πρόθεσή τους..
Αν δεν διαθέτουν .. και δυστυχώς διαπιστώθηκε πως οι περισσότερες παρεμεφερείς  στο Ν. Κόσμο και πέριξ  δεν έχουν ακόμη εκσυγχρονιστεί ιντερνετικά… τότε μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ.694346957  για όσες διευκρινίσεις επιθυμούν… ως προς την υποψηφιότητά τους!
Και πάντως οι πάντες που προσφέρουν υπηρεσίες ταχύ-ή μη, μαζικής εστίασης , να γνωρίζουν ότι υπάρχει στο διαδίκτυο  και η ιστοσελίδα αυτή, που δεν χαρίζεται σε κανένα, που προσφέρει πλακατζήδικες υπηρεσίες ασεβόντας προς το καταναλωτικό κοινό! Δείτε το…είναι σπαρταριστό!

ΒΡΑΒΕΙΟΝ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ(Η’ ΑΛΛΩΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ 

vraveiontiskouradas.blogspot.com/…/blog… - Προσωρινά αποθηκευμένη
18 Δεκ. 2009 – ΒΡΑΒΕΙΟΝ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ(Η’ ΑΛΛΩΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ). Τελευταίως πολλοὶ ἰδιοκτῆτες ἐστιατορίων, ἀποθρασυνόμενοι, 
 ΥΠ. ΌΨΙΝ… 
___________________________________

Σχέδιο παρέμβασης για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας των

επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους στο Νέο Κόσμο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων», ο Δήμος Αθηναίων, θέλοντας να βοηθήσει τους δημότες και τους επιχειρηματίες της Αθήνας που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην ακόλουθη δράση, τους ενημερώνει ότι μπορούν να απευθύνονται στο ΚΕΚ του Δήμου Αθηναίων για δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες και διευκόλυνση στη διαδικασία υποβολής της αίτησής τους.
Η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων στο  «Ολοκληρωμένο σχέδιο παρέμβασης για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας των επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους, μέσω δράσεων συμβουλευτικής και κατάρτισης καθώς και στήριξης της απασχόλησης σε περιοχές που υφίστανται τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης» του ΥΠ.Α.Ν.Α.Ν. είναι ενεργή μέχρι 15 Ιανουαρίου 2012.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν υφιστάμενες επιχειρήσεις των επιλέξιμων ΚΑΔ, οποιασδήποτε νομικής μορφής, οι οποίες θα πρέπει να απασχολούν 5 εργαζόμενους και άνω, να μην έχουν προβεί σε απόλυση εργαζομένων από την ημερομηνία προκήρυξης έως και την ημερομηνία ένταξης της επιχείρησης, να βρίσκονται εγκατεστημένες και να δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Αθήνας και να έχουν κάνει έναρξη δραστηριότητας πριν από την 1η Ιανουαρίου 2011.
Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης  του Δήμου Αθηναίων
Διεύθυνση: Φαβιέρου 5 & Μάγερ, 104 38 Αθήνα
Τηλέφωνα: 210 52 21 047, 52 21 177
E-mail: info@kekda.grkekda@otenet.g
r

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου