Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΚΑΙ ΑΕΙ...ΣΙΧΤΙΡ...ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ!

ΟΙ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ... ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!

Η ΨΕΥΤΟ-ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ mandam...REPOUS(T)I.. συνεχίζει να ασχημονεί. Σήμερα κοντράρεται, τάχα μου, με τον άλλον μόνιμο ύποπτο της ελληνικής πραγματικότητας τον περιώνυμο πολυ-πράκτορα Μίστερ Παπαχελά... 

ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ Mandam ΡΕΠΟΥΣ(T)Η - ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ''ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ''...


Η κα Ρεπούση αναφέρει: «Η Ιστορία είναι πράγματι πάρα πολύ σοβαρό πράγμα για να παίζει κανείς μαζί της. Το κάνουν όμως δυστυχώς πολλοί. Όχι μόνο παίζουν, στην πραγματικότητα την ακυρώνουν κάνοντας έναν αγώνα δρόμου για να επιδείξουν τον πατριωτισμό τους. Υπάρχουν πάρα πολλά πεδία για να δείξει κανείς πόσο πατριώτης είναι...
Προσωπικά πιστεύω ότι η ιστορία δεν είναι το καλύτερο. 

ΠΡΟΑΓΓΕΛΙΑ ΑΕΡΟΚΟΠΑΝΙΣΤΩΝ ΦΗΜΩΝ ...ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΩΝ :

ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ (αν θα πας να ψηφίσεις του θεατρίνους αυτούς ..τότε μην μιλας για τρόϊκες.. ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕΣ!...ΑΡΧΙΔΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟ! Θα είσαι άξιος της μόρας σου... Ελληναρά μου Εσύ!

ΕΚΤΑΚΤΟ
Γράφει ο Insider
Πολύ σοβαρά σκέφτεται ο Αντώνης Σαμαράς να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές και να κεφαλαιοποιήσει το κλείσιμο της ΕΡΤ, μέ ότι κέρδη και απώλειες αυτό συνεπάγεται. Η πληροφορία είναι απόλυτα έγκυρη και η οριστική απόφαση... 
θα ληφθεί έως την Δευτέρα.


ΣΧΟΛΙΟ Η.Ν.Α:: Εμείς έχουμε ξεκάθαρη θέση από την πρώτη στιγμή. που ανακοινώθηκε η διάλυση .Προλαλήσαμε εν τούτοις πως ίσως πίσω από την απόφαση αυτή...να κρύβονται ..επικείμενες εκλογές ... Δεν ξέρεις ποτέ, τι έχουν πίσω από το μυαλό τους οι πολιτικοί μάγειρες, όταν κάνουν μια άλφα κίνηση... Αν ο Σαμαράς αισθάνεται ισχυρός για να πάει αυτή τη στιγμή σε εκλογές, τότε πιθανόν να ισχύσει η φημολογία που αναγράφουμε εδώ.΄Ομως , παρά ταύτα οι δικές μας εκτιμήσεις λένε πως μάλλον δεν θα ισχύσει. Το μόνο βέβαιο είναι οτι οι άλλοι δύο εταίροι  του Σαμαρά...θα συμπλεύσουν με το κλείσιμο της ΕΡΤ..άλλωστε ήδη με δηλώσεις τους οι Κουβέλης-Βενιζέλος το δήλωσαν ότι ...δεν θα διαλύσουν την κυβερνητική συνοχή! Αγγελικός κόσμος έτσι; 

 Ένωση Συντακτών Ηλιθίων Αριστερών (ΕΣΗΕΑ)

ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ:Χαιρόμαστε πολλαπλώς για την απεργία της αριστεροκρατούμενης θλιβερής ΕΣΗΕΑ - Λέγεται ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ) ..Να παραταθεί όσες μέρες θεωρούν τα μορμολίκια ότι θα φέρουν αποτέλεσμα! Με αυτό το πλευρό να κοιμούνται!
Χαιρόμαστε διότι όσο κρατάει η απεργία... εμείς ακούμε τη μυσταγωγία που εκπέμπει το ραδιόφωνο του SKY... ;Έχει μια σειρά παλαιών του εκπομπών για ιστορικά γεγονότα ...ακόμη και για την κουζίνα των Αρχαίων Ελλήνων ...κ.λ.π. με την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ (σαλταδόρος του λιμανιού) ..Αυτή τη στιγμή μεταδίδει την Ωδήσεια του μεγάλου αριστερού,πλην απόρθητου Έλληνα ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.. ΄Ολα είναι μια ακουστική διδακτική απόλαυση... 
Ναι να συνεχίσει η ΕΣΗΕΑ (Ένωση Συντακτών Ηλιθίων Αριστερών... την Απεργία ! 
Οι εκπομπές του SKY μας σπουδάζουν...! Λέμε ένα απλό ΜΠΡΑΒΟ  

ΚΑΥΓΑΣ ΣΑΜΑΡΑ -ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ( ε, πως να μην προστατεύσει τα πρασινοκόκκινα παιδια..του;) ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΕΙ! ΕΙΝΑΙ ...ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ!

«Θερμό επεισόδιο» μεταξύ του πρωθυπουργού και της Προεδρίας της Δημοκρατίας σημειώθηκε το μεσημέρι, με αφορμή σχόλιο κύκλων της Προεδρίας, που ανέφερε ότι η εξυγίανση της ΕΡΤ πρέπει να είναι γίνει με ανοιχτή την κρατική Ραδιοτηλεόραση.
Με δυο λόγια ο Κάρολος Παπούλιας δημοσιοποίησε τη διαφωνία του με το λουκέτο στην ΕΡΤ, γεγονός που εξόργισε τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος προετοίμαζε την κίνησή του για επαναλειτουργία της ΕΡΤ με πρόσληψη μικρού αριθμού εργαζομένων.
Την οργή του μετέφερε σε στενό συνεργάτη του Προέδρου, τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να επιχειρείται τέτοιου είδους παρέμβαση στο κυβερνητικό έργο.

Πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Κάρολος Παπούλιας είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει πολλές φορές παρακάμψει τη Βουλή και έχει μεταφέρει στον ίδιο την ευθύνη της υπογραφής Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου. Για το γεγονός αυτό, μάλιστα, έχει δεχθεί εντονότατη κριτική από τον Αλέξη Τσίπρα.

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΡΤ

ΟΙ ΤΖΕΡΕΜΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ-ΑΘΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ-


ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ...ΕΡΤΖΙΔΩΝ
Στις 34.600 ευρω ο μεσος μισθος στην ΕΡΤ, 92 εκ. η μισθοδοσία, 290 εκ. το τελος...

Σε 2.656 ανερχόταν το ανθρώπινο δυναμικό της ΕΡΤ, με κόστος μισθοδοσίας που φέτος ήταν
92 εκατ. ευρώ και με το σύνολο του εγκεκριμένου προϋπολογισμού για το 2013 να φτάνει τα 205,4 εκατ. ευρώ. Το ανταποδοτικό τέλος, που εισπράττει η δημόσια τηλεόραση μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, κυμαίνεται στα 290 εκατ. ευρώ ετησίως. Η ΕΡΤ διέθετε...

ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ...
Η VPRC του κολλητού του Τσίπρα για λογαριασμό του tvxs.gr (ιδιοκτησίας Κούλογλου ,Συριζαίου,πρώην ακριβοπληρωμένου της ΕΡΤ) δίνει μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω ΕΡΤ! Μα για τόσο χαζό περνάτε τον ελληνικό λαό;
Ο ΣΥΡΙΖΑ και η αριστερή κομματική φατριά
συνεχίζουν να προσπαθούν με παλαιές, ξεπερασμένες πρακτικές να επηρεάσουν
την άποψη των πολιτών..
Η VPRC λοιπόν, η οποία ανήκει στο στενό
φίλο του κ. Τσίπρα, κ. Χριστόφορο
Βερναδάκη σε πρόσφατη δημοσκόπηση...
εμφανίζει μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ με 2,5
μονάδες. Μα για πόσο χαζούς μας έχουν
άραγε; Λίγη αντικειμενικότητα δε βλάπτει...η αν όχι αντικειμενικότητα λίγο διακριτικότητα βρε,
να μη σας πάρουν χαμπάρι!


TA ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ...
ΒΡΕ...ΒΕ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΕΣ ΔΕΛΤΟΥΣ... : Πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, ..είναι κάποιος, και πρόξενος στην Ανδριανούπολη.. ειναι η ...γυναίκα του! 

Δεν ξέραμε ότι υπάρχει οικογενειοκρατία (αν και για την ακρίβεια σε παλαιότερες εποχές το Υπουργειο Εξωτερικών ήταν φέουδο 50 "καλών" οικογενειών) και στο Διπλωματικό Σώμα..Θεωρητικά η αφρόκρεμα του ελληνικού Δημοσιο-υπαλληλισμού, αλλά πάντως συντίθεται από φιλέλληνες, μια και έως σήμερα το Υπουργείο Εξωτερικών ... κοπανάει εθνικές μύγες... Διαβάστε την παρακάτω λεζάντα και θα ανακαλύψετε πως ένα συζυγικό ζεύγος κατέχει προξενικές θέσεις ο ένας στην Κωνσταντινούπολη κι ή άλλη στην Ανδριανούπολη... (Ε, Μια γειτονιά είναι γιατί να μην μπορούν να συνευρίσκονται;) 
΄Οχι δεν είναι σκανδαλώδες διότι είναι σύνηθες στον κρατικό δημοσιοϋπαλλισμό το φαινόμενο .. Π.χ. Ζεύγος δασκάλων ή χωροφυλάκων ο ένας υπηρετεί στο Δομοκό κι ο άλλος...στην Κωλοπετινίτσα-Λαμία... Αλλά δεν το φανταζόμαστε για το διπλωματικό σώμα, παρά την τεράστια πείρα μας στα διπλωματικά... Ουδείς συγκεκριμένος ψόγος για τους διαπλεκόμενους διπλωμάτες μας... ασφαλώς ..Έτσι για το περίεργον το αναφέρουμε ...ΓΙΑ ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΎΓΙΑ ΠΡΟΣΈΧΟΥΜΕ!... 


Επ΄ευκαιρία της ονομαστικής εορτής του Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου , προχθές, έγινε μεγάλος τζερτζελές... Φαίνεται πως είναι Πατριαρχικό συνήθειο... Και στην τέτοια γιορτή γίνονται θείες λειτουργίες, επισημότητες, φρου-φρού των celebrities, παραγοντίσκων κυρίως της κοσμικής εξουσίας, την οποία ως γνωστόν οι παπάδες αποτάσσουν μετά βδελυγμίας και μαζεύεται όλο το μπουλούκι της Θεο-κρατικής εκκλησίας, δηλαδή ο καλός κόσμος... όπως λέγανε στα παλιά! Τώρα βέβαια με την κρίση στην Ελλάδα όλος αυτός ο "καλός κόσμος" αποδείχτηκε ...λαμόγιο του κερατά. Έτσι για το στόρυ... η ταπεινή μνεία μας! 
Πάντως στην ονομαστική εορτή του Πατριάρχη- γράφει η λεζάντα της ημιεπίσημης ιστοσελίδας του Πατριαρχείου-: 
Παρέστησαν: Ο Πρέσβυς κ. Νικόλαος Ματθιουδάκης, Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη, συνοδευόμενος από την σύζυγο του κυρία Αικατερίνη Βαρβαρήγου, Πρόξενο της Ελλάδος στην Αδριανούπολη, τριμελής Αντιπροσωπεία από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως της Ελλάδος, ΣΥΡΙΖΑ, ( εδώ είναι το ...άθεο ΣΥΡΙΖΑ που προσκυνάει τον Αντιπρόσωπο του Θεού επι γής .. Εφέντη Βαρθόλομιου (ΑΛΛΗ ΠΛΑΚΑ ΑΥΤΗ!) υπό τον βουλευτή Θεσσαλονίκης Γιάννη Αμανατίδη, ο βουλευτής Νομού Ροδόπης του ίδιου κόμματος κ. Αϊχάν Μεμέτ Καρά Γιουσούφ, η Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Ελληνικού Κράτους ΚυριακήΠαρασκευοπούλου, καθηγητές και μαθητές της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής και άλλων ομογενειακών σχολείων καθώς και πλήθος προσκυνητών.
Κατά τα λοιπά ..τα συμπεράσματα είναι δικά σας...Και περαστικά! Περαστικά γιατί;...
Μα μια ολάκερη ζωή, βγάζετε τόσο εύκολα συμπεράσματα ... που μας κάνουν να έχουμε αφθονη διούρηση... .. Επί μισόν αιώνα τους ίδιους και τους ίδιους δεν μας κουβαλάς στο γκουβέρνο...που μας έφερε σε τούτο το χάλι... μέσα φυσικά και το υποτακτικό παπαδαριό!
Κάνουμε λάθος; Εμείς; Θου ...Κύριε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου