Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ... ΕΚΕΙΝΟ ΔΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΚΞΟΘΟΝΙΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ...ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΕ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΕΣ!


ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ! ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Ο προδότης Παπανδρέου μαζί με τον Παπακωνσταντίνου έπαιξαν το πιο βρώμικοπαιχνίδι σε βάρος του λαού και της χώρας. Πρέπει να δικαστούν για εσχάτη προδοσία! Αυτό που διέπραξαν είναι ειδεχθέστερο έγκλημα και από της Μικρασιατικής καταστροφής. Αυτοί που ευθύνονταν για την Μικρασιατική καταστροφή πήγαν να απελευθερώσουν τις αλύτρωτες πατρίδες. Είχαν πατριωτικά κίνητρα. Οι Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου αντιθέτως, ενώ είχαν στα χέρια τους μια ανθηρή οικονομία και όταν εξελέγησαν στην κυβέρνηση, η χώρα δανειζόταν με επιτόκιο 0,35% , αυτοί σταύρωσαν με σχέδιο που εκτέλεσαν, τον λαό και τον τόπο! 
Το βίντεο με τον οικονομολόγο Παναγιώτη Θεοδωρίδη λέει μέσα σε λίγα λεπτά τον θάνατο που προκάλεσαν οι δύο αυτοί εθνοπροδότες: 
Δείτε το: 

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡ-ΑΜΕΝΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙ! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ... ΤΟΥΣ ΦΕΛΑΧΟΥΣ... ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥς ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ.. ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΗΣΙΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ... ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!



Ο ΕΜΙΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΝΗΣΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ!





emiris-oxia


ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΕΡΑΜΕ...ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ!!! ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
Πόσα έδωσε και ποιο άλλο νησί έχει βάλει στο «μάτι» Νέο κεφάλαιο στις διμερείς σχέσεις και αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος για το Ελληνικό.
Σε νέα τροχιά συνεργασίας φαίνεται πως έχουν μπει Ελλάδα και Κατάρ με τον Εμίρη να ανανεώνει το ενδιαφέρον του για επενδύσεις στην Ελλάδα.
Η επίσκεψη Σαμαρά στο Κατάρ στα τέλη Ιανουαρίου άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στις διμερείς σχέσεις που είχαν υποστεί ρωγμές από το ναυάγιο των επενδυτικών σχεδίων για τον Αστακό και το Ελληνικό.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ...Ο ΣΑΜΑΡΑΣ..ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ...


ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!


ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ: ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

genna-pezodromio
Μία γυναίκα από τη Βουλγαρία η οποία ήταν έγκυος, γέννησε το μωρό της στο πεζοδρόμιο στην οδό Κασσάνδρου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα βρισκόταν στις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της, όταν της έσπασαν τα νερά στη μέση του δρόμου με αποτέλεσμα να γεννήσει στο πεζοδρόμιο ένα υγιέστατο αγοράκι. Στη συνέχεια μητέρα και γιος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
thousandnews.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου