Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ! 

 ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ:...«οι περίφημες 17»: η  Δέλτα/Vivartia, η Μεβγάλ, η Φάγε, ο Όλυμπος και οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ Carrefour, Άλφα-Βήτα Βασιλόπουλος, Βερόπουλος, Σκλαβενίτης  και Μασούτης.

Ο Γερο-Σοφός στο χριστουγεννιάτικο σημείωμά του, είπε ότι "είμαστε ξεχαρβαλωμένοι όλοι... και δεν υπάρχει σωτηρία για να βγούμε από την κρίση...¨
Τι ψάχνουμε σε λίστες Λαγκάρντ.. ; Τι κυνηγάμε φαντάσματα; Οι ληστές, οι κλέφτες είναι εδώ... Πάρτε μια μικρή γεύση μόνο  από τα ονόματα που βλέπετε πιο πάνω ...Υπάρχουν κι άλλα πολλά φρούτα.. Είναι κοινοί κλέφτες  που λειτουργούν ως μαφία... Κλέφτες με πατέντα και δικαστικές αποφάσεις... Συνεχίζουν οι αλητήριοι αυτοί να κατακλέβουν τον κοσμάκι.. Ο ΄Ελληνας πληρώνει το γάλα του ακριβότερα απ΄όλη την Ευρώπη. .. Ο θεατρίνος Δασκαλόπουλος, (ΣΕΒ) που έγινε πλούσιος από τέτοιες κλεψιές .. τι έχει να πει;  
Στην Ελλάδα ανθούν πολλές μαφίες- καρτέλ τα λένε. Στο κοτόπουλο, στα κρέατα σχεδόν παντού ..Οι σπείρες αυτές καθορίζουν τις τιμές.. Ας μην απορούμε γιατί οι τιμές δεν πέφτουν... και παραμένουν σταθερές..
Διαβάστε σήμερα , συνέχεια παρακάτω πολλά και μετά το ρόλο -ουσιαστικό θα τον αναλάβουν ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.. και καλόν είναι να συνδεθείτε μαζί τους...  Μαζί μπορούμε να στριμώξουμε ...άγρια τους ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΣ!..
Είναι λέει και σοβαρές εταιρίες... Κλεφταράδες, κατσικοκλέφτες του κερατά είναι!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου