Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ!


ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΟΙΚΙΑΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ που θα γινουν πρατηρια ΦΘΗΝΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΤΗΛ.6943464957
Τα υπαίθρια παζάρια είναι  προσωρινά . Το μονιμο πονάει....

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ –Εως 4 μ.μ.
ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ θέλει 2 μερίδες φαγητό για δυό γέροντες  στο Ν.Κόσμο.. Μπορείτε , αν θέλετε να τα πάτε κι εσείς. ΤΗΛ.2130149319
Είναι απόλυτη ανάγκη

Δείτε πιο κάτω το απίστευτο!
Οι Εθελοντές ζήτησαν το αεροδρόμιο του Ελληνικου ..Κι άρχισαν οι διαπραγματεύσεις... Τελικά ακούσαμε στο ράδιο ότι ο δήμαρχος...  θα μοιράσει ό ίδιος αγροτικά προϊόντα!
ΔΩΣΤΕ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ
Προτιμόνται οι του Ν.Κόσμου
Μα τέτοια... αρπακόλλα...


To ξύπνημα της αλληλεγγύης και το κίνημα της πατάτας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο, σε πολλά!
Απίστευτο, αλλά αληθινό...
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ -ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ..ΦΘΗΝΗ ΠΑΤΑΤΑ!.. 
ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!!!


Την ώρα που συζητούσε μαζί τους! για την παραχώρηση του τ.αεροδρομίου του Ελληνικου!
Ναι..ναι του καλάρεσε η ιδέα-είδος που δεν ανθεί στην άδεια κούτρα του- να μπει κι αυτός στο χορό της πατάτας... δι ίδιον -ιδιοτελές όμως όφελος. Να.. εξασφαλίσει εκλογικά πλεονεκτήματα,  εκ της θεαρέστου αυτής πράξης.
Μας έστειλε και κάποιον πράκτορά του , κάποιον κ. Καραμάνο, κάτοικο Αργυρούπολης ..που όμως ...συμπτωματικά ανήκει σε συνεταιρισμο που πουλάει παρεμφερή προϊόντα...
Κι είμαστε ακόμη στην αναμονή απάντησης..
Κι αιφνιδίως μάθαμε από το ραδιόφωνο, ότι κι ο Δήμος Ελληνκιού... προχωράει στην υλοποίηση ανάλογης εκδήλωσης.. ενώ θα μπορούσε να συνεργαστεί μαζί μας ... ή να του δώσουμε το know how ... ; ΄Αλλωστε εμείς ΄προτρέπουμε τους πάντες να χτυπήσουν την ακρίβεια.. κι έως τώρα όλοι οι δημοτικοί άρχοντες κοιμότανε... μαζί και οι 300 του ξοφλημένου Κοινοβουλίου... 
Μά τόση ευτέλεια; Μά από κάτι τέτοια Αηδίασε ο ελληνικός λαός με τους πολιτικάντηδες 
Δεν έχουμε να πούμε τίποτε για τον ...πατάτα δήμαρχο..Αναγουλιάζουμε! Ελπίζουμε να μας απαντήσει! Ο τάλας! 




ΔΥΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ


1- Τα σούπερ μαρκετ βασιλόπουλος...ΤΑ ..ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ! Συμπαρασυρμένα από το κίνημα των εθελοντών της πατάτας , σήμερα υποτάχτηκαν. Υποχώρησαν ατάκτως και πουλάνε αυτή τη στιγμή την πατάτα Νευροκοπίου προς 19 λεπτά! Από 25-28 που είναι η υπαίθρια πωληση απ΄ευθείας από τον παραγωγό, όπως αυτή διαμορφώθηκε από το κίνημα των εθελοντών αλληλεγγύης. Την πληροφορία μας την δίνει ο ρεπόρτερ Μάκης Βραχιολίδης που διενήργησε ο ίδιος δημοσιογραφική αυτοψία..και αγόρασε κι ο ίδιος 3 κιλά πατάτες!!
Καλά πάμε.. σιγά-σιγά...Ιδίως όταν δημιουργούν τα ΠΡΑΤΗΡΙΑ μας... σε κάθε γειτονιά!


Προσοχή μην βιάζεστε: Στη δημοσιογραφική γλώσσα, όταν θέλουν να αποτιμήσουν ένα θέμα άνευ σημασίας λένε "άστο...πατάτα είναι.
Η στροφή του Α.Β να υποστείλει τη σημαία της ακρίβειας, κατεβάζοντας την τιμή της πατάτας στα 19 λεπτά, είναι άνευ ουσίας,...  είναι σκέτη πατάτα... και νερόβραστη  για τους αφελής.
Είναι τα γνωστά αρπακτικά κολπάκια, για να καθησυχάσουν το πόπολο για λίγες μέρες και μετά να επανέλθουν δριμύτεροι..Το θέμα είναι ο Βασιλόπουλος και οι λοιποί συνάδελφοί τους να τα κατεβάσουν ολοκληρωτικά σε όλη τη γκάμα των προϊόντων σας.. Διαφορετικά , θα τους χάψουν οι σαμποτέρ της ακρίβειας, οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ..

2)Το δεύτερο είναι ότι υιοθέτησε τους Εθελοντές Αλληλεγγύης και η παλιότερη,  ιστορικότερη  εφημερίδα της Αττικής ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, με έδρα το Χολαργό! ΄Ηδη έχει ξεκινήσει την εκστρατεία της.
Επίσης η ιστοσελίδα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ,-έδρα Γέρακας-Παλλήνη- που επικοινώνησε μαζί μας εξεδήλωσε σχετικό ενδιαφέρον για να προχωρήσει και προφανώς αυτή η ιστοσελίδα είναι πίσω από την ανάλογη πρωτοβουλία του δημάρχου Παλλήνης... που ατυχώς θέλει και δακτυλικά αποτυπώματα για να δώσει στους δημότες του ένα κιλό πατάτες...!
ΟΙ ΕΞΕΛΊΞΕΣ έρχονται ραγδαίες.. Θα γονατίσουμε την ακρίβεια.
Πρίν από 8 μέρες ακριβώς αρχίσαμε την εκστρατεία από αυτήν εδώ τη θέση. Και σήμερα ΟΛΗ η Ελλάς έχει ξεσηκωθεί .. Χρειάστηκε μια μόνο εβδομάδα για να καταδειχτεί η αναγκαιότητα ότι ο λαός υποφέρει από την ακρίβεια και θέλει φθηνότερα προϊόντα.
Περιμένετε τις επόμενες κινήσεις μας...
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου