Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ &ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΣ!


ΓΙΑΤΙ ...ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ...ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ...ΕΜΕΙΣ.... ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ;

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΣ!

Ναι ξέρουμε... τι σχολιάζετε... πως δα δεν ενημερώνουμε τη σελίδα μας...

Μα φίλοι μας, ...τα έχουμε προλαλήσει!..Ακόμη και τη φαεινή ιδέα ΣΑΜΑΡΑ για την ενότητα των λαών της Μεσογείου, που θέλουν να αρμέξουν οι νταβατζήδες του Δ.Ν.Τ. ο Σόρος κι οι άλλοι τσόγλανοι χρηματιστές, Τραπεζίτες κερδοσκόποι! Τα έχουμε πει!
Εξηγούμε... :Δεν μπορούμε να αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια. Κατά καιρούς όλα τα επισημάναμε με ευκρίνεια και προβλεπτικότητα που αγγίζει τα όρια της προφητείας... Και σαφώς δεν είμαστε προφήτες. Βλέπουμε τα τρέχοντα ,τα κοσκινίζουμε κι αποφαινόμαστε . Το νιονιό που μας χάρισαν οι θεοί, απλά το δουλεύουμε... Τίποτε άλλο.


Σημερινό: Φανφαρίζει ,κοκορεύεται ο Σαμαράς με την πρόταση που έκανε για συνένωση των κρατών ( Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία ,Ελλάδα) που βρίσκονται στο στόχαστρο της μαφίας των οικονομικών δολοφόνων των λαών . Τώρα ξύπνησε! Η πλάκα είναι ότι και οι άλλοι λαοί ούτε καν το σκέφτηκαν... ΚΑΛΑ ...ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ φωστήρες της πλάκας!
Κι όμως προ 7 μηνών εμείς είπαμε ακριβώς το ίδιο: Την αναγκαιότητα συσπείρωσης των λαών που υφίστανται τις άθλιες επιθέσεις της Μαφίας Μερκελ. .. Κι όχι μόνον...

Είμαστε από τους Πρώτους, αν όχι οι πρώτοι, που μιλήσαμε για τη φόλα ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΥ ...που στρατεύθηκε για να εκτελέσει Συμβόλαιο. Και μέχρι στιγμής τα κατάφερε μια χαρά... προασπιζόμενος τα φονικά συμφέροντα των αφεντικών του.,χωρίς να πράξει ΟΥΔΕΝ ευεργετικό για την Ελλάδα!
Τα είπαμε όλα. Η αναμασούμενη επικαιρότητα για μας εξαντλήθηκε. Ακόμη και για τις εκλογές που έρχονται τα πράγματα για εμάς είναι πεντακάθαρα... Ο άφρων λαός θα συρθεί στην κάλπη για να εκλέξει μορμολίκια κι όχι πολιτικούς άνδρες με ανάστημα κι αρετή!
Προς τι λοιπόν να ασχολούμαστε με τα πίτουρα μιας στημένης επικαιρότητας;
Θα τα ξαναπούμε –εκτός απροόπτου- παραμονές εκλογών. Πάντως, έστω και καθυστερημένα ο Σαμαράς υιοθέτησε μια πρόταση που υποβάλαμε προ 7 μηνών... Είναι πολύ αργά Mister Samaras… πολύ αργά για θεατρινισμούς ευκαιριακούς, όταν έχετε ήδη υπογράψει με τα τσαρούχια ...το ξεπούλημα της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου