Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΓΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ




ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ:                                    
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ-         ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ              ΑΚΡΙΒΕΙΑ                     
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΘΕΟΝΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ




ΑΓΓΕΛΙΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ZHTOYNTAI να μας παραχωρηθούν (από καλοθελητές)   καταστήματα-χώροι  ανοίκιαστοι αδειανοί, μη χρησιμοποιούμενοι σήμερα... για να χρησιμοποιηθούν ως πρατήρια  διάθεσης προϊοντων του κινήματος. ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. Κατά προτίμηση –ει δυνατόν-να διαθέτουν πέριξ χώρους ελεύθερους για
πάρκινγκ, (η κοσμοσυρροή θα είναι μεγάλη)  ώστε έτσι να δίδεται η δυνατότητα στον πολύ κόσμο να προσέρχεται την ώρα που εκείνο επιθυμεί. Η καμπάνα της αλληλεγγύης χτυπάει για όλους μας. Ο Έλληνας αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται.Θα ξεπεράσουμε τη δοκιμασία  ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!, που είναι η πιο δυνατή αντίσταση, κατά πάσης επιβουλής-.Μας πιάσανε όλους στον ύπνο, επειδή ακριβώς είχαμε ξεχάσει την αλληλεγγύη!
 Χέρι -Χέρι ΟΛΟΙ μαζί θα χτυπήσουμε κατάστηθα τη στημένη κρίση , την ακρίβεια και τους Μαυραγορίτες..
Η δημιουργία πρατηρίων  των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ είναι  αποτέλεσμα αναγκαιότητας. Καλό είναι το μεγάλο παζάρι , οι υπαίθριες αυτές εκδηλώσεις φθήνιας των εθελοντών, αλλά έχουν εφήμερο, περιστασιακό χαρακτήρα, γεγονός που δεν πονάει και τόσο...εκείνους (μεσάζοντες –μαυραγορίτες, σούπερ-μάρκετς) που μόνιμα ασχημονούν κατά της τσέπης και της νοημοσύνης μας. Συνεπώς η ύπαρξη πρατηρίων σε μόνιμη βάση θα αποτελέσει τον σταθερό εκείνον μοχλό ανατροπής και στη διαμόρφωση νέων συνθηκών στην αγορά., ευνοϊκοτέρων εκείνων που μας επιβάλουν χρόνια τα διάφορα αρπακτικά τραστ.
Καλούμε συνεπώς τους έχοντες ανοίκιαστα κτίσματα ας μας τα προσφέρουν για ένα χρονικό διάστημα, ώστε οι Πανέλληνες να επωφελούνται ανά πάσα στιγμή..
Η απήχηση που έχει το κίνημα είναι εκτός ορίων ελέγχου... Φαντασθείτε ότι αυτή τη στιγμή και ανά ώρα επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.neoskosmos-athens.blogspot.com, που είναι και χορηγός επικοινωνίας μας,  πάνω από 500 επισκέπτες!..Επισκέπτες που κάνουν παραγγελίες για τα τρία βασικά προϊόντα που διακινούμε- δηλαδή διακινούν οι ίδιοι οι παραγωγοί με τις ίδιες τιμές ,όπως και στις υπαίθριες εκδηλώσεις-:  Λάδια, κρασιά, όσπρια κοτόπουλα, αν και τα αιτήματα.. αγγίζουν μέχρι και τα... ζαρζαβατικά!
Συνεπώς παρακαλούμε τους έχοντες και κατέχοντες (αχρησιμοποίητα  σήμερα κτίσματα) να συμπαρασταθούν εθελοντικά στη δημιουργία πρατηρίων. Ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο και χέρι-χέρι θα πατάξουμε την ακρίβεια! Ευχαριστούμε  ΟΛΟΥΣ  και ειδικά τους ένθερμους επιστολογράφους μας ..που ...ενθουσιαστικά  μας ευχαριστούν για τις πρωτοβουλίες μας...
Και πάντως ευπρόσδεκτοι οι πάντες που μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικές κυρίως γνώσεις, ή ό,τιδήποτε άλλο, σχετικό, νομίζουν,  για την αρτιότερη κι αποτελεσματικότερη συμπαράσταση  του χειμαζόμενου λαού στην εκστρατεία για την πάταξη της ακρίβειας!
Για την επικοινωνία σας : e-mail: panparatirtis@gmail.com  ή KIN. 6943464957

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

**Και προσοχή ...για να μην κάνετε κακές σκέψεις ..Οι Εθελοντές, δεν έχουν καμιά σχέση με το εμπόριο κι ούτε φυσικά με κομματικές ιδεοληψίες, οι οποίες σε τελευταία ανάλυση, αυτές οδήγησαν τον λαό στη σημερινή κατάντια!  



2 σχόλια:

  1. ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ mail ΣΤΟ panparatirtis@gmail.com ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΑΠΣΤΟΛΗ !!! ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟς ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το λάβαμε φίλε μας και σας ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή