Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ



ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΤΑΝ- ΞΥΔΗΣ ΠΟΥ ΣΚΗΛΕΥΣΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ο καραβανάς δήμαρχος Ξύδης ναυμαχεί
κατά του Περικλέους ... Το αποστρακίζει από
τη γενέτειρα του , το Χολαργό!Πρέπει να του
απονεμηθεί ο Μεγαλόσταυρος της μούντζας!
Δοξάστε τον! Ξεκίνησε από μούτσος στο Βασιλικό ναυτικό και είναι σήμερα κατ΄απονομην αντιναύαρχος του Πολεμικού. Ναυτικού. Κάργα χουντικός, και γείτονας των “επαναστατών” Αντιβασιλέως Ζωϊτάκη, Μακαρέζου, Ασλανίδη, Γεωργαλά. ..κ.α. Συνταξιοδοτείται από ηλικίας 40 ετών. Κι μη έχοντας τίποτε άλλο χρήσιμο να κάνει στη στεριά, άρχισε να ξύνετε με τα κοινά… Σε κάποια φάση εξελέγη δήμαρχος του οικισμού –στρατοπέδου Παπάγου και τελευταία με τον Καλλικράτη εξελέγη Δήμαρχος Παπάγου -Χολαργού!
Το μεγαλύτερο δε επίτευγμά ΄-ηρωϊκή του πράξη έως αυτή τη στιγμή ήταν να πετάξει τη κεφαλή του μέγιστου Περικλή από έμβλημα της πόλης και να υιοθετήσει παράνομα μια καρικατούρα-χαλκομανία, ως νέο σήμα της πόλης.!..Και δεν ξέρουμε πόσο την πλήρωσε, μια και δεν έγινε διαγωνισμός ως είθισται
Πρόκειται περί άθλου κατάπτυστου, αντίστοιχου του κοντοθορισμού που διακρίνει τον φανατίλα αυτόν δεξιό Νεοδημοκράτη!

Δοξάστε τον! Κατά πληροφορίες μας υπάρχει πλήρης επάρκεια ωών και λεμονιών και άφθονα νεράτζια εις τα ρήμας , έτσι επειδή οι Χολαργείς δεν πρέπει να ψάχνονται πως θα αντιμετωπίσουν τον θρασύτατο αυτόν καραβανά!

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΑ Η ΑΠΟΦΆΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΔΙΏΞΕΙ ΤΟ ΤΕΚΝΟΝ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ..
Ιδού τα γεγονότα σήμερα όπως τα καταγράφει το www.indobserver.blogspot.com
ΜΗΝΥΜΑ-ΣΟΚ! "ΓΙΑΤΙ Ο κ. ΞΥΔΗΣ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ...ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ;"
Πριν καν εγκριθεί, καπτάν-Ξυδης πήγε και
τύπωσε και κάρτ βιζιτ  με τη νέα καρικατούρα-
σήμα της πόλεως!

Μας εστάλη το παρακάτω μήνυμα το οποίο οφείλουμε να το κοινοποιήσουμε και να ενημερώσουμε γι' αυτό τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού:

"Ο κ. Ξύδης, πριν ακόμη αποφασιστεί τελεσίδικα ποιο θα είναι το νέο σήμα του Δήμου Παπάγου Χολαργού, έσπευσε να εκδώσει προσωπικές του κάρτες με το σήμα του Δήμου, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία έγκρισης.
Ο Δήμος δεν έχει λάβει θετική απάντηση από την Επιτροπή για τις ονομασίες δρόμων, οικοσημάτων κ.λ.π. για το εάν εγκρίνει και γνωμοδοτεί θετικά για το νέο σήμα!
Πώς λοιπόν ο κ. Δήμαρχος σπεύδει να εκδώσει και να διανείμει προσωπικές του κάρτες, με το σήμα του Δήμου; Έχει λάβει σχετικές διαβεβαιώσεις; Πώς μπορεί και προεξοφλεί την απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής;
Πάντως, δεν δίνει τις καλύτερες των εντυπώσεων, ενώ η σπουδή του να εκδώσει προσωπικές του κάρτες αφήνει να καλλιεργούνται υποψίες ότι ήθελε διακαώς να ...διώξει από τον Χολαργό το σήμα του Περικλή.
Δημότης του παλαιού Χολαργού"!
Ρε παιδιά μαζέψτε τα νεράτζια από τους δρόμους ..θα σας χρειαστούν..Ο θρασύς καραβανάς αυτός με αυτά πρέπει να ταϊστει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου