Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ!... ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ:
Το κράτος ακολουθεί τις συνταγές μας ...αργά μεν ...αλλά καλόν!
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ...ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΦΘΗΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ...!
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ...ως γνωστόν!
ΜΠΡΑΒΟ... ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ!
Μόλις πριν από λίγο ανακοινώθηκε ότι:
Το υπουργείο Ανάπτυξης , αποφάσισε , να δημιουργήσει ΠΡΑΤΗΡΙΑ φθηνών αγορών!Αυτό ακριβώς που πρώτοι εμείς από την ιστοσελίδα αυτή θέσαμε.. και προχωρούμε επίσης να υλοποιήσουμε.
Κι ασφαλώς χαιρόμαστε για την μιμητική  και υιοθέτηση των πλάνων του κινήματός μας.Θα λέγαμε δόξα τω Θεώ... αν δεν είχαμε επιφυλάξεις και ζωηρές ενστάσεις για τον κρατικό ανεγκεφαλισμό!
Μακάρι να συντρέξει το κράτος στη πάταξη της ακρίβειας. Δική του είναι η δουλειά φροντίδας του πολίτη κι όχι δική μας!Το έχουμε προλαλήσει. Δύο μόνον κινήσεις χρειάζονται από το δήθεν υπεύθυνο κράτος για την πάταξη της αισχροκέρδιας και την προστασία του καταναλωτή.

Μακάρι... Κι αν θέλει το θλιβερό κρατος συμπαράσταση από μέρους μας ευχαρίστως ..Κάποτε θα σοβαρευθεί...προσδοκούμε! Θα το βοηθήσουμε γιατί ως γνωστόν έως στιγμής ουδέν έπραξε... για τον πολίτη  ..  Τρίχες βέβαια.. αλλά το λέμε έτσι για πλάκα... μπας και συντομεύσουμε τις διαδικασίες να δραστηριοποιηθεί ... στην πάταξη της ακρίβειας...
Χρόνια, αλόγιστη η ακρίβεια στο Ελλάντα.Η ακρίβεια εξέθρεψε τα λαμόγια.. Κι εμείς προχωράμε στις ανατροπές μας... Ναι θα πούμε μπράβο στον Υπουργό Ανάπτυξης που τόλμησε... Αν φέρει την υοογραφή Χρυσοχοϊδη δεν ξέρουμε... Και ποσώς μας ενδιαφέρει...Θα τον τιμήσουμε αν λειτουργήσει η απόφασή του...  Κι άλλα πολλά εδώ στην http://neoskosmos-athens.blogspot.com 
Nαι ..στήνουμε το νέο κόσμου... που θέλουμε όλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου